T’oferim els millos programes adaptats a totes les vostres necessitats.

mar

AL MAR

Les millors activitats al mar amb els millors tècnics esportius. Tant a les onades provant les noves taules Big SUP com a la sorra gaudint de la platja i les roques al màxim!

muntanya

A MUNTANYA

Descobrireu la natura des d’una altra perspectiva. Us imagineu baixar per un riu equipats amb vestits de neoprè o endinsar-vos a les profunditats d’una cova a la Cerdanya?

neu

A LA NEU

Les estades blanques amb els millors professionals dins i fora de les pistes perquè anar a esquiar no s’acaba a les cinc de la tarda. Els nostres monitors us faran gaudir de l’aprés-ski com mai!

animacio

EIXOS D’ANIMACIÓ PELS MÉS PETITS

Estades per a educació infantil i cicle inicial pensades per despertar la imaginació i treballar els valors de la natura, el grup i la cultura de la pau amb personatges i històries d’allò més atractives.

cultura

VISITES CULTURALS

Voleu saber més del lloc on feu estada? Omplir les vostres colònies de contingut i descoberta del territori? Us gestionem les millors visites per fer més completa i rica la vostra experiència.

cicles

ESTADES TÈCNIQUES PER A CICLES FORMATIUS

Més de 20 anys d’experiència en la formació de tècnics esportius són la millor carta de presentació. Una proposta formativa pràctica en forma d’estada o de raid, motivadora i propera a la futura realitat professional dels alumnes.

Contacta

Pots enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search