PER AQUELLS QUE ESPIREN A SER ELS MILLORS FORMADORS

L’EXPERIÈNCIA ÉS UN GRAU

Més de 20 anys d’experiència en la formació de tècnics esportius són la millor carta de presentació. Una proposta formativa pràctica en forma d’ STAGE de formació o de raid. Motivadora i propera a la futura realitat professional dels alumnes.

  • Adaptació de continguts: Mitjançant formacions teoricopràctiques,   ens a adaptem a treballar – o reforçar – qualsevol assignatura o apartat que el centre necessiti : Treball de síntesis al medi natural, Jocs i Activitats Físiques recreatives, Metodologia i Didàctica, Biomecànica de diferents esports, Conducció de grups, Activitats Físiques per a persones amb discapacitat, Descoberta del medi… etc
  • Aliat estratègic per a resoldre necessitats logístiques. Si no requeriu tècnics formadors, us facilitem els aspectes operatius de les vostres sortides al medi natural proporcionant-vos l’assessorament , la logística, el material i els tècnics de suport en funció de la intensitat de la intervenció que requeriu per al vostre stage formatiu.
  • En qualsevol àmbit i a qualsevol lloc: Treballem a tots els àmbits que ens permet el medi natural: Neu, Muntanya, Mar… A més ens adaptem a fer-ho a les millors instal·lacions repartides per tot el territori català (o on vulgueu). 
  • Equip de formadors qualificats i amb experiència: Persones amb titulació especifica per les vostres activitats i amb molta experiència tant com a professionals; com a formadors en el sector: CAFE, AAFE, CAFEMN i tècnics esportius específics de grau mitjà i superior.
  • Presa de contacte amb la realitat post-formativa. Descoberta de l’entorn laboral i de l’empresa des de l’experiència dels propis formadors i de les seves trajectòries professionals. Us proporcionem referents per als vostres alumnes i casos d’èxit d’incorporació al món laboral en una empresa d’alt reconeixement en el sector.

Això no és tot…

Demana’ns el que necessitis! Estem segurs de que trobarem la teva fórmula:

TREBALL EN EQUIP / EDUCACIÓ EMOCIONAL / EDUCACIÓ PER LA SOSTENIBILITAT I INTERPRETACIÓ DEL PAISATGE 
i un llarg etcètera…

Contacta

Pots enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search